Geräte und Zubehör
Yakisoba Rice Vermicelli
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
Yakisoba Sauce
-
tamarigluten-free soy sauce40 g
-
balsamic vinegarWorcestershire sauce (see tip)60 g
-
oyster sauce gluten free40 g
-
tomato ketchup60 g
-
brown sugar30 g
Vegetables and Vermicelli
-
water1600 g
-
green pepper cut in julienne80 g
-
red pepper cut in julienne80 g
-
carrot cut in julienne80 g
-
fresh bean sprouts100 g
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined120 g
-
spring onions sliced diagonally40 g
-
rice vermicelli300 g
-
raw cashew nuts100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1586.1 mg
Eiweiß
18.2 g
Brennwert
2305.4 kJ /
551 kcal
Fett
13.7 g
Ballaststoffe
4.1 g
gesättigte Fettsäuren
2.4 g
Kohlenhydrate
91.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Free From
76 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Miso Soup
40 Min
Tomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35 Min
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
50 Min
Pad Thai
45 Min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 Min
West African Peanut Soup with Chicken
50 Min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 Min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1 Std. 45 Min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 Min
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
1 Std. 45 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min