Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle

Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle

4.4 143 Bewertungen
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 30 Min
6 portions

Zutaten

  • water for cooking pasta
  • fine sea salt
    2 tsp
  • hazelnuts
    100 g
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    120 g
  • tinned artichoke hearts drained, quartered (1 x 390 g tin)
    240 g
  • fresh baby spinach
    100 g
  • garlic cloves
    3
  • olive oil
    40 g
  • lemon finely grated zest and 30 g juice
    1
  • mascarpone
    250 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • fresh tagliatelle
    500 g

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 692 kcal / 2884 kJ
Eiweiß 23 g
Fett 44 g
Kohlenhydrate 48 g
gesättigte Fettsäuren 19 g
Natrium 653 mg

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