Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
TM6 TM5 TM31

Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice

4.1 (8 Bewertungen)

Zutaten

  • 800 g water
  • 200 g jasmine rice
  • 1 garlic clove
  • 20 g vegetable oil
  • 800 g mixed vegetables, cut in pieces (approx. 2-3 cm, see tip)
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    oder 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 20 g soy sauce
  • 1 tsp ground black pepper
  • 130 g seitan, sliced (approx. 5 mm)
  • 20 g sesame oil
  • 10 g spring onions, thinly sliced (2-3 mm) (optional)
  • 1 Tbsp sesame seeds, for serving (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1954 kJ / 467 kcal
Eiweiß
19.5 g
Kohlenhydrate
68.8 g
Fett
12.5 g
gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Ballaststoffe
7.8 g
Natrium
1291 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte