Geräte und Zubehör
Sardine and Pea Pilaf
Zubereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
red onions quartered100 g
-
olive oil20 g
-
sultanas2 Tbsp
-
preserved red peppers cut in pieces200 g
-
garlic cloves2
-
sweet paprika2 tsp
-
dried fennel seeds2 tsp
-
dried mint1 pinch
-
basmati rice rinsed300 g
-
water boiling, plus extra for soaking700 g
-
fish stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
cinnamon stick1
-
tinned sardines in oil drained (2 x 120 g tins)200 g
-
frozen green peas200 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice to taste
-
flaked almonds, toasted for sprinkling
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
21 g
Brennwert
2157 kJ /
512 kcal
Fett
14 g
Kohlenhydrate
74 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
store cupboard wonders
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Tuna Fishcakes
1h 15min
Sardine Empanada
1h 40min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Tomato and Haddock Rice
50min
Hake and Prawn Burger
15min
Pollock and Spinach Lasagne
1h
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Quinoa Broth
35min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min