Geräte und Zubehör
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)60 g
-
fresh button mushrooms large (approx. 400 g)16
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
olive oil20 g
-
frozen spinach thawed and squeezed of excess water300 g
-
crème fraîche60 g
-
dried thyme¼ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
6 g
Brennwert
536 kJ /
128 kcal
Fett
11 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Low Carb Breakfast Frittata
40 Min
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1 Std. 25 Min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 Min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 Min
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 Min
Cauliflower Crust Pizza
1 Std. 20 Min
Stuffed vegetables
1 Std. 5 Min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 Min
Courgettes with Corn
25 Min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 Min
Bloody Mary Soup
25 Min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 Std.