Geräte und Zubehör
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
Zubereitung 30 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
Flatbreads
-
plain yoghurt350 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting350 g
-
baking powder1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Broccoli Pesto
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli halved, deseeded1
-
broccoli florets300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water1100 g
Pork
-
extra virgin olive oil60 g
-
garlic clove1
-
pork loin cut in pieces (3 cm)500 g
-
ground black pepper2 pinch
-
fine sea salt½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1649 mg
Eiweiß
32 g
Brennwert
3299 kJ /
788 kcal
Fett
39 g
gesättigte Fettsäuren
9 g
Kohlenhydrate
76 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Autumn Dinners
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 Std. 10 Min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 Min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 Min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 Min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 Min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 Min
Sicilian Salad
30 Min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 Min
Pulled Pork Rolls
30 Min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 Min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 Min
Chorizo and Chicken Burgers
20 Min