Geräte und Zubehör
Chickpea and Ham Balls
Zubereitung 25 Min
Gesamt 35 Min
20 pieces
Zutaten
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)100 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
cooked chickpeas rinsed and drained200 g
-
fresh parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
large egg1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground pepper1 pinch
-
00 flour (pasta flour)70 g
-
dry-cured ham, diced100 g
-
extra virgin olive oil for frying
-
carrots cut in sticks120 g
-
red peppers cut in sticks120 g
-
cucumber cut in sticks120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
3.8 g
Brennwert
255 kJ /
61 kcal
Fett
2.4 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Party Time!
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Feta, Olive and Herb Muffins
50 Min
Raspberry Oatmeal Breakfast Cake
40 Min
Oat Pancakes with Peanut Milk
8 Std. 55 Min
Broccoli and Bacon Tarts
45 Min
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40 Min
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1 Std. 45 Min
Courgette and Parmesan Muffins
50 Min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1 Std. 20 Min
Tarte Bourguignonne
1 Std. 30 Min
Sugar Free Banana Bread
1 Std. 15 Min
Argentinian Chicken Empanadas
3 Std. 40 Min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45 Min