Geräte und Zubehör
Supreme Plant Poke Bowl
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
Marinated Edamame Beans
-
edamame beans shelled100 g
-
toasted sesame oil1 ½ Tbsp
-
soy sauce3 Tbsp
-
garlic clove1
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
lime juice only1
-
honey1 tsp
Rice and Vegetables
-
water1000 g
-
quinoa100 g
-
fine sea salt½ tsp
-
butternut squash diced (1 cm)450 g
-
pak choi cut in lengths (2 cm wide)100 g
-
oil for frying
-
cherry tomatoes halved10
-
avocado sliced1
-
spring onions thinly sliced2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
6.7 g
Brennwert
947 kJ /
226 kcal
Fett
13.6 g
Kohlenhydrate
19.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plant Based Eating
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 Std. 15 Min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 Min
Chickpea Pancakes
20 Min
Green Goddess Quinoa Salad
40 Min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 Min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 Min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 Min
Mexican Quinoa Salad
30 Min