Geräte und Zubehör
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
Cheddar cheese diced (1-2 cm)100 g
-
fresh coriander (approx. 10 g)
-
aubergines large (approx. 800 g)2
-
olive oil20 g
-
onions quartered120 g
-
garlic cloves3
-
fresh jalapeño chillies to taste1 - 2
-
water275 g
-
tinned chopped tomatoes (1 x 400 g tin)400 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
quinoa rinsed120 g
-
tinned kidney beans drained100 g
-
tinned sweetcorn drained100 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
chilli powder½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
13.8 g
Brennwert
1268 kJ /
303 kcal
Fett
16.8 g
Kohlenhydrate
24.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Butterbean and Feta Burgers
1 Std. 30 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 Std. 30 Min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Chickpea Pancakes
20 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.