Geräte und Zubehör
Spiced Squash Ice Cream with Pecan Crunch
Zubereitung 15 Min
Gesamt 11 Std.
8 portions
Zutaten
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)500 g
-
whole milk600 g
-
double cream200 g
-
caster sugar130 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
fine sea salt1 pinch
-
pecan nut halves100 g
-
unsalted butter diced20 g
-
soft dark brown sugar40 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
96 mg
Eiweiß
7 g
Brennwert
1827 kJ /
440 kcal
Fett
31 g
gesättigte Fettsäuren
13 g
Kohlenhydrate
31 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 Std. 10 Min
Maple Miso Vinaigrette
5 Min
Mint Courgettes
30 Min
Mustard balsamic vinegar dressing
10 Min
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
40 Min
Cream cheese spread with radishes
5 Min
Pink Salad
10 Min
Summer Fruits Parcel
20 Min
Quick Cheese Soufflés
45 Min
Carrot and Coconut Salad
5 Min
Super Quick Broccoli Salad
5 Min
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20 Min