Kompatible Versionen
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Honey Mustard Sauce
-
75
g wholegrain mustard
oder mustard (eg. English mustard) - 75 g honey
- 1 Tbsp white wine vinegar
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Eggs
- 400 g water
- 10 medium eggs
- 150 g bread, torn in pieces
- 400 g smoked salmon, cut in pieces
- 10 g fresh parsley
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp fine sea salt
-
vegetable oil, for frying (approx. 1.5 litres)
oder sunflower oil, for frying (approx. 1.5 litres)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1054 kJ / 252 kcal
- Eiweiß
- 23 g
- Kohlenhydrate
- 16 g
- Fett
- 10.7 g
Alternative Rezepte
Millionaire's Shortbread with a Twist
1 Std. 45 Min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5h 20 min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40 min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Keine Bewertungen
Honey Parmesan Parsnips
50 min
Jalapeño Popper Dip
1h 10min
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
1h
Tapenade Baked Chicken and Mashed Potatoes with Caramelised Onions
2h 15min
Salad with Bacon, Watermelon and Yoghurt Dressing
20min
Peppercorn Sauce
30 min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1h