Geräte und Zubehör
Kimchi risotto
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
2 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut in pieces20 g
-
garlic clove1
-
leek sliced40 g
-
kimchi cut in pieces80 g
-
onion halved50 g
-
oil20 g
-
bacon cubes (optional) (1-2 cm)75 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)160 g
-
water390 g
-
light soy sauce20 g
-
sugar1 tsp
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), (see Variation)chicken stock paste½ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
butter15 g
-
spring onions sliced, for garnishing
-
sesame seeds, any colour for sprinkling
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
920.2 mg
Eiweiß
11.2 g
Brennwert
2178.3 kJ /
520.7 kcal
Fett
19.3 g
Ballaststoffe
2.2 g
gesättigte Fettsäuren
6.3 g
Kohlenhydrate
74.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fusion Kitchen
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Ginger Milk Curd
20 Min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 Min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 Min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 Min
Mushroom Carpaccio (TM5)
25 Min
Kimchi
149 Std.
Russian salad
1 Std. 15 Min
Varoma-cooked vegetable ragout with omelette
30 Min
Penne pasta with tuna
35 Min
Mushroom Taco Filling
35 Min
Chili non Carne
1 Std.
Thai Green Curry and Lemongrass Rice
1 Std. 15 Min