Geräte und Zubehör
Fresh Prawn Spring Rolls
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
carrots peeled, cut in sticks (5 cm x 5 mm)40 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water1300 g
-
fresh green beans ends removed, cut in long pieces8
-
rice vermicelli (approx. 40 g), briefly rinsed with water to soften, cut in small sections (5 cm)1 bunch
-
large raw prawns, peeled deveined8
-
spring roll rice paper8 pieces
-
iceberg lettuce cut in shreds8 leaves
-
fresh coriander (optional) leaves only, plus 1 sprig roughly chopped leaves for garnishing (optional)3 sprigs
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded½
-
caster sugar2 Tbsp
-
lime juice2 Tbsp
-
fish sauce2 Tbsp
-
rice vinegar1 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
13 g
Brennwert
743 kJ /
177 kcal
Fett
0.7 g
Ballaststoffe
2 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
new style asian
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Summer Rolls with Peanut Sauce
1 Std.
Fruit and Sago Pudding
50 Min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1 Std.
Miso and Honey-roasted Aubergine
1 Std.
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 Min
Sous-vide Miso Aubergine
2 Std. 50 Min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 Min
Mango on Coconut Sticky Rice
55 Min
Peruvian Ceviche
1 Std. 15 Min
Tom kha prawns
25 Min
Green Curry Chicken
55 Min