Geräte und Zubehör
Irish Seafood Chowder
Zubereitung 15 Min
Gesamt 55 Min
6 portions
Zutaten
-
mussels, in the shell, rinsed, scrubbed and beards removed35 oz
-
yellow onions cut into pieces4 ½ oz
-
pancetta diced (¼ in.)2 oz
-
seafood stock18 oz
-
russet potatoes peeled, cubed (1 in.)20 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
heavy whipping cream8 oz
-
cod fillet diced (1 in.)6 oz
-
salmon diced (1 in.)6 oz
-
fresh thyme divided (4 sprigs leaves only, plus 2 sprigs to garnish)6 sprigs
-
fresh baguette to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
31 g
Brennwert
1682 kJ /
402 kcal
Fett
19 g
Ballaststoffe
2 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
St. Paddy's Day
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Keto Cheesecake
7 Std. 20 Min
Jalapeño Lobster Mac "n" Cheese
1 Std. 5 Min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 Std. 20 Min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 Min
Nectarine Tart with Frangipane
1 Std.
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 Std. 40 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.
Biltmore Veal Fricassee
1 Std. 20 Min
Provençal alouettes
1 Std. 30 Min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1 Std. 5 Min
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min