Geräte und Zubehör
Chicken with egg and almond sauce
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
almonds toasted100 g
-
eggs hard-boiled2
-
extra virgin olive oil100 g
-
onions cut into pieces300 g
-
garlic cloves3
-
chicken thighs, skin on, with bones1200 g
-
white wine200 g
-
water50 g
-
saffron threads1 pinch
-
salt1 tsp
-
bay leaves, dried2
-
pepper, ground1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
50.62 g
Brennwert
2312 kJ /
553 kcal
Fett
35.92 g
Kohlenhydrate
5.17 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mediterranean Cuisine
67 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Spring onion pork ribs
1 Std.
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 Std. 15 Min
Stuffed vegetables
1 Std. 20 Min
Steamed Oyster Mushrooms
25 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 20 Min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 Std. 5 Min
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5 Std. 15 Min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 Min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 Min
Pork tenderloin parcels
1 Std.
Chicken noodle soup
1 Std. 35 Min