Geräte und Zubehör
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
Asperges en aardappelen
-
water600 g
-
zout1 tl
-
suiker1 snuifje
-
boter (optional)5 g
-
aardappelen klein of in stukken (zie tip)700 - 750 g
-
asperges (wit of groen)1000 - 1500 g
Hollandaisesaus
-
water20 - 40 g
-
citroensap10 - 20 g
-
boter175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 - 2 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
11.3 g
Brennwert
2919 kJ /
698 kcal
Fett
58.5 g
Ballaststoffe
6.5 g
Kohlenhydrate
29.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10 Min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35 Min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Keine Bewertungen
Hollandaisesaus
15 Min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Keine Bewertungen
Romige courgettensoep
35 Min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 Std. 40 Min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Keine Bewertungen
Zwarte spaghetti met garnalen
45 Min