Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 70 g boter, in stukken
- 200 g aperitiefkoekjes, type TUC
- 20 g citroenzeste (10 g voor de room en 10 g fijn geraspt voor de afwerking)
- 1 bos verse dille, en iets meer voor de afwerking
- 1 bos verse bieslook
- 150 g roomkaas
- 150 g mascarpone
- rucola, voor de afwerking
- 1 bos radijsjes, in dunne reepjes
- 400 g gerookte zalm, in dunne reepjes
- balsamicoazijn, voor de afwerking
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 1683.8 kJ / 403.6 kcal
- Eiweiß
- 16 g
- Kohlenhydrate
- 17.4 g
- Fett
- 29.8 g
- gesättigte Fettsäuren
- 13.9 g
- Ballaststoffe
- 1.6 g
- Natrium
- 902.1 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Champagne en pompelmoes sorbet
Keine Bewertungen
Zeevruchtenrijst
Keine Bewertungen
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 Std.
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Keine Bewertungen
Valentijnkoekjes met aardbei
Keine Bewertungen
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 Std. 30 Min
Bananensticks met chocoladecoating
Keine Bewertungen
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Roomkaasspread met radijsjes
5 Min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min