Geräte und Zubehör
Asperge ovenschotel
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 porties
Zutaten
-
verse bladpeterselie enkel de bladeren½ bos
-
Emmental in stukken80 g
-
water500 g
-
zout1 tl
-
aardappelen klein, goed gewassen700 g
-
asperges geschild, mogelijk half wit - half groen1200 g
-
melk 1,5% vet200 g
-
crème fraîche, 15% v.g150 g
-
eieren3
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
23 g
Brennwert
1650 kJ /
395 kcal
Fett
18 g
Ballaststoffe
7.8 g
Kohlenhydrate
34 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asperge
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 Min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 Min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 Min
Asperge-watermeloen salade
40 Min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 Std. 30 Min
Appels met cidersabayon
Keine Bewertungen
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Erwten met ham
25 Min
Gebakken spinazie met eieren
40 Min
Bloemkool met kaas
55 Min