Geräte und Zubehör
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
Zubereitung 15 Min
Gesamt 8 Std. 45 Min
4 porties
Zutaten
-
olijfolie20 g
-
rode uien in vier gesneden200 g
-
wortelen in schijfjes (0.5 cm)120 - 150 g
-
selderstengel in dunne stukken (0.5 cm)50 - 70 g
-
rode wijn80 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
varkenswangetjes (ong. 150 g / stuk)4
-
verse rozemarijn2 tl
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1300 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
89 mg
Eiweiß
33 g
Brennwert
2505 kJ /
598 kcal
Fett
48 g
Ballaststoffe
2.4 g
gesättigte Fettsäuren
19 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous-vide koken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kip-miso stoofpot
1 Std. 45 Min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50 Min
Champignonsaus met room en witte wijn
30 Min
Chocolade broodpudding
1 Std. 25 Min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 Min
Runderragout met aardappelen
1 Std. 10 Min
Lamsstoofpotje
1 Std. 45 Min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Keine Bewertungen
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3 Std. 35 Min
Ciabattabroodjes
3 Std. 30 Min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.
Mayonaise
5 Min