Geräte und Zubehör
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
40 stuks
Zutaten
-
kerstomaten (Ø 3 cm)40
-
lucht gedroogd gezouten ham in sneetjes (bv. Prosciutto)80 g
-
verse geitenkaas120 g
-
ricotta120 g
-
fijn zout¼ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
1 g
Brennwert
78 kJ /
19 kcal
Fett
1 g
Ballaststoffe
0.2 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestjes
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Feesttafel
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Pas d’évaluation
Kleine aspergeflans
55min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Pas d’évaluation
Tzatziki
20min
Zalmtartaar
10min
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14h 20min
Gerookte zalm sneetjes
Pas d’évaluation
Forelmousse
5min
Mousse van ham
10min
Gegratineerde coquilles
25min