Geräte und Zubehör
Forel met hollandaisesaus
Zubereitung 25 Min
Gesamt 50 Min
2 porties
Zutaten
-
water750 g
-
aardappelen in stukken (3-4 cm)350 g
-
zout1 ½ tl
-
groenten (bijv. asperges, bloemkool in roosjes, wortel, in stukken)350 g
-
gemalen zwarte peper volgens smaak¼ tl
-
forellen (ca. 220 g elk), ingewanden en schubben verwijderd2
-
citroenen (inclusief citroen voor het serveren)2
Hollandaisesaus
-
boter in stukken100 g
-
eierdooiers4
-
witte wijn50 g
-
citroensap vers geperst10 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak¼ tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
44 g
Brennwert
3694 kJ /
882 kcal
Fett
59 g
Ballaststoffe
7.1 g
Kohlenhydrate
36 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tarbot met salsasaus
Keine Bewertungen
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Kaas uilen
Keine Bewertungen
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1 Std.
Abrikozen ketchup
Keine Bewertungen
Appels met cidersabayon
Keine Bewertungen
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Keine Bewertungen
Kip met rode paprika
1 Std. 5 Min
Graubünden gerstsoep
Keine Bewertungen
Zwarte spaghetti met garnalen
45 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min