Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Veenbessenvulling
- 1 teentje knoflook
- 60 g sjalot (ongeveer 1/2 sjalot)
- 20 g boter
- 50 g gedroogde veenbessen
- 30 g hazelnoten
- 2 takjes verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
- 1 snuifje fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 150 g Camembert, in vier gesneden
Kip, aardappelen en mosterdsaus
- 1 teentje knoflook
- 60 g sjalot (ongeveer 1/2 sjalot)
- 10 takjes verse bieslook, in stukken
- 20 g boter
- 500 g water
- 1 - 2 tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt
- 6 aardappelen, klein, goed gewassen, in stukken (3-4cm)
- 900 g kippenborst filets, zonder vel (3 filets, ong. 300 g elk)
- 150 - 200 g verse sperziebonen, gedopt
- 20 g droge witte wijn
- 2 el bloem
- 3 tl pikante mosterd
- 2 tl mierikswortel, in pot
- 2 tl graanmosterd
- 1 - 2 snuifjes fijn zout, naar believen
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 2028 kJ / 483 kcal
- Eiweiß
- 54.5 g
- Kohlenhydrate
- 22.2 g
- Fett
- 18.6 g
- Ballaststoffe
- 4.6 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Zoet kruimeldeeg
1 Std. 50 Min
Forelmousse
5 Min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1 Std. 25 Min
Aardbei-lavendel zephyrs
Keine Bewertungen
Gehaktbrood
1 Std. 20 Min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 Std.
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Pikante kalkoensatés
1 Std.
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 Min
Mexicaanse dip in laagjes
25 Min
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min