Geräte und Zubehör
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std.
8 stuks
Zutaten
Express bladerdeeg
-
boter eerder in stukken bevroren150 g
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
koud water75 g
Vulling
-
rozijnen150 g
-
rum100 g
-
appels Golden, geschild, ontpit, in stukken5
-
kaneelpoeder en iets meer als afwerking1 tl
-
halfgezouten boter in kleine stukken50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
3 g
Brennwert
1614 kJ /
385 kcal
Fett
21.5 g
Ballaststoffe
5.3 g
Kohlenhydrate
43.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Desserts
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Keine Bewertungen
Mango, banaan en bosbessenpuree
10 Min
Scampi cajun citroen pasta
30 Min
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Rabarbertaart
55 Min
Gebakken buns
Keine Bewertungen
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9 Std. 15 Min
Frangipanetaart
1 Std. 25 Min
Aardbeienjam
1 Std. 5 Min
Appel en citroen krans
50 Min
Lactosevrije luikse wafels
Keine Bewertungen
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min