Slow-cooked Veal Stew
TM6

Slow-cooked Veal Stew

1.0 ( 3 Bewertungen )

Zutaten

  • 1 garlic clove
  • 1 sprig fresh thyme
  • 2 fresh bay leaves
  • 1 celery stalk cut in pieces (1 cm)
  • 1 bunch fresh flat-leaf parsley leaves only
  • 100 g leek sliced (1.5 cm)
  • 150 g carrots peeled, sliced (1.5 cm)
  • 1 tsp fine sea salt or to taste
  • 1 tsp ground white pepper or to taste
  • 900 g water
  • 1000 g veal meat pieces, sinew free, boneless diced (2-3 cm)
  • 500 g fresh button mushrooms quartered
  • 50 g unsalted butter diced
  • 50 g plain flour
  • 100 g whipping cream
  • 2 egg yolks from medium eggs

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
454 kcal / 1892 kJ
Eiweiß
34.8 g
Fett
30.7 g
Kohlenhydrate
9.7 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte