Geräte und Zubehör
Porcini Mushroom Risotto
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh parsley leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
shallot halved30 g
-
40 g dried porcini mushrooms, soaked in water until soft, squeezedfresh porcini mushrooms cleaned, cut in pieces300 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
risotto rice (eg. carnaroli, Arborio) (14 minutes cooking time)320 g
-
dry white wine60 g
-
water800 g
-
1 heaped tsp meat stock pastefine sea salt1 tsp
-
unsalted butter diced30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
8.1 g
Brennwert
1861 kJ /
444 kcal
Fett
14.4 g
Ballaststoffe
2.1 g
Kohlenhydrate
69.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Then. Now. Always.
50 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Mushroom Stroganoff
30 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Asparagus Risotto
45 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Risotto with Parmesan
40 Min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1 Std.
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Ratatouille
40 Min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2 Std. 15 Min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 Std. 25 Min
Curried Butternut Cream Soup
35 Min
Pea and Mint Risotto
40 Min