Geräte und Zubehör
Pan-fried pork buns
Zubereitung 1 Std. 15 Min
Gesamt 2 Std.
20 pieces
Zutaten
Pork filling
-
pork mince400 g
-
sea salt1 tsp
-
sugar15 g
-
ground white pepper½ tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
soy sauce15 g
-
water50 g
Dough
-
water250 g
-
sugar15 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
wheaten flour (see Tips), plus extra to dust500 g
-
sea salt½ tsp
-
vegetable oil1 tsp
Frying the buns
-
vegetable oil2 tbsp
-
water to cook
-
black sesame seeds1 tsp
-
spring onions/shallots thinly sliced2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
124 mg
Eiweiß
6.8 g
Brennwert
640.4 kJ /
153.2 kcal
Fett
4.6 g
Ballaststoffe
0.6 g
gesättigte Fettsäuren
12.4 g
Kohlenhydrate
20.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1 Std. 25 Min
Wakame Butter
5 Min
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24 Std. 40 Min
Crispy Roast Pork Belly
4 Std. 25 Min
Mala Bakkwa
4 Std. 35 Min
Tangzhong milk bread
2 Std. 45 Min
Korean beef bowl
1 Std. 10 Min
Pork Balls
20 Min
Green Chillies With Pork Belly
25 Min
Black sesame mochi ice cream
23 Std.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Chai Buey
1 Std. 45 Min