Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Wontons (pork)
- 40 g olive oil, plus extra for greasing
- 150 g fresh Swiss brown mushrooms, or fresh shiitake mushrooms, caps only, cut into halves or quarters
- 150 g Chinese cabbage (wombok), cut into pieces (5 cm)
- 1 garlic clove
- 10 g piece fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 300 g pork mince
- 2 tsp white pepper
- 45 g light soy sauce
- 10 g Shaoxing wine
- 10 g sesame oil
Broth
- 2 tsp sugar
- 20 g Shaoxing wine
- 50 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 1500 g water
- 24 wonton wrappers (1 packet)
- 5 cm piece fresh ginger, peeled and cut into julienne
- 6 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 15 g soy sauce
- 1 bunch bok choy, roughly chopped
- ½ bunch fresh coriander, leaves only, for garnishing
- red chilli oil, for garnishing (optional - see Tips)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1991.4 kJ / 474.2 kcal
- Eiweiß
- 24.1 g
- Kohlenhydrate
- 37.1 g
- Fett
- 24.6 g
- gesättigte Fettsäuren
- 5.6 g
- Ballaststoffe
- 4.9 g
- Natrium
- 1193.7 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Wonton soup
1h
Gyoza meatballs
35 Min
Chicken stock paste
45min
LCHF chicken Kyivs
40min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Okonomiyaki
30min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Wonton soup (vegetarian)
45min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 Min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min