Geräte und Zubehör
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
12 slices
Zutaten
Chocolate bean cake
-
butter cut into pieces, plus extra for greasing120 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
water or coffee1 tbsp
-
eggs5
-
vanilla bean paste1 tbsp
-
coconut sugar180 g
-
cocoa powder70 g
-
baking powder1 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
salt½ tsp
Coconut butter cream frosting
-
coconut sugar200 g
-
milk20 g
-
butter80 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cocoa powder1 ½ tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
402.7 mg
Eiweiß
6 g
Brennwert
1356.7 kJ /
323 kcal
Fett
17 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
10.2 g
Kohlenhydrate
37.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Naturally Sweet
6 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Cranberry chocolate snack bars
1 Std. 40 Min
Five seed energy bars
1 Std. 45 Min
Healthy biscuits
35 Min
Raw lamington slice (Skinnymixers)
1 Std.
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 Std. 45 Min
Coconut oat biscuits
45 Min
Lemon coconut bliss balls
40 Min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55 Min
Buckwheat and date bliss balls
24 Std. 20 Min
Vanilla protein balls
20 Min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min