Geräte und Zubehör
Pumpkin fritters
Zubereitung 25 Min
Gesamt 35 Min
18 portions
Zutaten
-
butternut pumpkin flesh peeled and cut into pieces (2 cm - see Tips)500 g
-
water50 g
-
salt¼ tsp
-
baking powder1 tsp
-
plain flour60 g
-
eggs2
-
oil for frying
-
cinnamon sugar for sprinkling
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
57.2 mg
Eiweiß
1.7 g
Brennwert
190.7 kJ /
45.4 kcal
Fett
1.5 g
Ballaststoffe
0.7 g
gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Kohlenhydrate
6.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Milk tart
3 Std.
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30 Min
Blueberry blondies
55 Min
Cottage pie with purple mash (Toddlers and beyond)
1 Std. 15 Min
Cauliflower macaroni cheese (Toddlers and beyond)
1 Std.
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40 Min
Cheese and herb scones (Toddlers and beyond)
30 Min
Banana and oat mini muffins
40 Min
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
Mixed vegetable mash (purée)
40 Min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30 Min
Mixed veggie and cheddar egg muffins (6 months+)
30 Min