Baby-friendly Harissa Lentil and Feta Wedges

Baby-friendly Harissa Lentil and Feta Wedges

2.9 16 Bewertungen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
12 pieces

Zutaten

  • olive oil for greasing
  • bread torn in pieces
    25 g
  • red split lentils rinsed thoroughly, drained (see tip)
    200 g
  • water
    440 g
  • onions quartered
    100 g
  • medium egg
    1
  • feta cheese crumbled
    100 g
  • dried parsley
    1 tsp
  • ground cumin
    ½ tsp
  • harissa paste
    1 Tbsp

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 piece

Natrium 114.7 mg
Eiweiß 9.1 g
Brennwert 706 kJ / 169 kcal
Fett 7.1 g
Ballaststoffe 3.4 g
gesättigte Fettsäuren 2 g
Kohlenhydrate 15 g

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