Geräte und Zubehör
Ondeh-Ondeh Cupcakes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
12 portions
Zutaten
Pandan Cupcakes
-
unsalted butter room temperature, in pieces6 ½ oz
-
granulated sugar8 ½ oz
-
large eggs room temperature3
-
pandan paste1 tsp
-
cake flour10 ½ oz
-
baking powder1 tsp
-
salt½ tsp
-
coconut milk6 ½ oz
Salted Gula Melaka Caramel
-
7 oz coconut sugar, cut into small piecespalm sugar, gula melaka cut into small pieces7 oz
-
water2 oz
-
pandan leaves (optional) knotted2
-
unsalted butter1 ½ oz
-
coconut milk2 oz
-
salt½ tsp
Coconut Whipped Frosting
-
confectioners sugar3 oz
-
powdered coconut milk3 ½ oz
-
heavy whipping cream cold14 oz
-
toasted coconut (optional) flakes, to garnish
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
263 mg
Eiweiß
5 g
Brennwert
2465 kJ /
589 kcal
Fett
36 g
Ballaststoffe
0.5 g
gesättigte Fettsäuren
24 g
Kohlenhydrate
65 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Consultant Favorites
15 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Potato Buns
3 Std.
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1 Std. 20 Min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4 Std. 20 Min
Roti Canai (Roti Prata)
3 Std. 55 Min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1 Std. 10 Min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15 Min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55 Min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20 Min
Pineapple Tarts
1 Std. 30 Min
Super Soft Butter And Milk Buns
2 Std. 40 Min
Killer Toast
2 Std.
Homemade Pandan Kaya
55 Min