Geräte und Zubehör
Pulut panggang (grilled rice packets)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 3 Std. 30 Min
11 pieces
Zutaten
-
glutinous rice360 g
-
water for soaking
Serunding udang kering (dried shrimp floss)
-
dried shrimp (see Tips)50 g
-
dried red chillies deseeded5 - 7
-
warm water for soaking
-
vegetable oil30 g
-
fresh grated coconut (see Tips)120 g
-
lemongrass white part only, cut into pieces (2-3 cm)1 stalk
-
eschalots30 g
-
garlic cloves2
-
ground coriander½ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
ground fennel seeds¼ tsp
Pulut panggang (rice packets)
-
coconut milk480 g
-
salt1 tsp
-
pandan leaves tied into knots4
-
water1200 g
-
banana leaves cut into rectangles (approx. 23 x 17 cm) and rinsed (see Tips)11
-
vegetable oil for greasing
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
11.6 mg
Eiweiß
2.6 g
Brennwert
739.5 kJ /
176.1 kcal
Fett
6.3 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
3.3 g
Kohlenhydrate
26.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Nasi Lemak
45 Min
Char Kway Teow
15 Min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1 Std. 10 Min
Tom Yum Paste
45 Min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6 Std. 40 Min
Sambal kacang (peanut sauce)
35 Min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 Min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 Std. 15 Min
Nasi Lemak
45 Min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20 Min
Roti Canai (Roti Prata)
3 Std. 55 Min
Nyonya Spice Paste
15 Min