Geräte und Zubehör
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
Zubereitung 45 Min
Gesamt 55 Min
20 pieces
Zutaten
Inti kelapa (sweet coconut filling)
-
palm sugar cut into pieces (3-4 cm)200 g
-
brown sugar40 g
-
water100 g
-
fresh grated coconut (see Tips)300 g
-
salt1 - 2 pinches
-
cornflour2 tbsp
Crêpes
-
water600 g
-
pandan leaves cut into strips (2.5 cm - see Tips)6
-
plain flour300 g
-
cornflour1 tsp
-
salt1 tsp
-
virgin coconut oil20 g
-
egg1
-
vegetable oil for frying
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
138.5 mg
Eiweiß
2.5 g
Brennwert
687.4 kJ /
163.7 kcal
Fett
6.5 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
5.1 g
Kohlenhydrate
23.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Nasi Lemak
45 Min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1 Std. 10 Min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 Min
Mantou buns
1 Std. 30 Min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15 Min
Pineapple Tarts
1 Std. 30 Min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20 Min
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50 Min
Roti Canai (Roti Prata)
3 Std. 55 Min
Homemade Pandan Kaya
55 Min
Butter Cake
1 Std.
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4 Std. 20 Min