
Kompatible Versionen
Creamy Mushroom Soup; Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Stuffed Pepper Filling
- 70 g onion, quartered
- 3 garlic cloves (optional)
- 300 g beef mince
- 2 slices white bread, cut in pieces
- 20 g English mustard
- 2 tsp fine sea salt
- 3 tsp sweet paprika
- ½ tsp ground black pepper
- 1 medium egg
Stuffed Peppers with Rice
- 4 mixed peppers (approx. 150 g each)
- 1300 g water
- 20 g sunflower oil
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
oder 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 250 g brown rice
Creamy Mushroom Soup
- 400 g button mushrooms, halved
- 450 g water
- 300 g whole milk
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
oder 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 50 g plain flour
- 2 tsp fine sea salt
- 250 g double cream
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 40 g cream cheese (optional)
Tomato Sauce
- 40 g unsalted butter, cut in pieces
- 40 g plain flour
- 800 g tinned chopped tomatoes
- 50 g tomato purée
- 2 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 2 tsp dried oregano
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
oder 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 3935 kJ / 939 kcal
- Eiweiß
- 37 g
- Kohlenhydrate
- 85 g
- Fett
- 48 g
- gesättigte Fettsäuren
- 25 g
- Ballaststoffe
- 9.6 g
- Natrium
- 3397 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Ratatouille Galette (TM5)
1 godz. 30 min
Sous-vide Fillet Steak with Peppercorn Sauce, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 godz. 30 min
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35 min
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55 min
Steamed Duck Dumplings with Sticky Plum Dipping Sauce
2 godz. 15 min
Noodle Soup
35 min
Gluten-free Burgers with Guacamole and Onion Rings
2 godz. 45 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Greek Style Pork Stew
30 min
Salmon Fishcakes
1 godz. 50 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min