Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
TM6 TM5

Roasted Parsnip and Chestnut Pâté

4.5 ( 13 Bewertungen )

Zutaten

  • 300 g parsnips peeled, halved lengthways or quartered if large
  • 6 garlic cloves unpeeled
  • 1 Tbsp sunflower oil
  • 5 g fresh parsley leaves
  • 5 g fresh sage leaves
  • 240 g tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)
  • 75 g cooked, peeled chestnuts
  • 80 g vegan soft cheese
  • 80 g coconut yoghurt vegan
  • ½ tsp ground cumin
  • 1 - 2 tsp lemon juice to taste
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
162 kcal / 677 kJ
Eiweiß
4 g
Fett
9 g
Kohlenhydrate
15 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Natrium
126 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte