Geräte und Zubehör
Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry
Zubereitung 55 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
Gluten-free Cheddar Puff Pastry
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
gluten-free plain white flour (see tip), plus extra for dusting250 g
-
unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes200 g
-
water cold120 g
-
xanthan gum1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
Filling
-
cauliflower (approx. 1 small), cut in florets (1-2 cm)400 g
-
olive oil plus 20 g2 Tbsp
-
fresh sage leaves10
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
red onions quartered80 g
-
gluten-free plain white flour20 g
-
milk200 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
pine nuts40 g
Pithivier
-
medium egg beaten1
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1151 mg
Eiweiß
20 g
Brennwert
4576 kJ /
1101 kcal
Fett
80 g
gesättigte Fettsäuren
40 g
Kohlenhydrate
74 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
No Gluten, No Problem!
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Veggie Rolls
45 Min
Oat Milk
1 Std. 10 Min
Liquid Yoghurt in Mixing Bowl
12 Std.
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 Min
Gluten-free Shortcrust Pastry
35 Min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 Std. 20 Min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 Min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1 Std. 30 Min
Maple, Pecan and Banana Bread
1 Std. 30 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min
Gluten-free Artisan Bread
2 Std. 30 Min
Sourdough-style Loaf
122 Std. 45 Min