
Geräte und Zubehör
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
Herb Butter
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
fresh sage leaves only3 - 4
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
fresh chives in pieces (1 in.)10
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter softened8 oz
Vegetables & Steaks
-
sirloin steaks (approx. 8 oz ea., 1½ in. thick)4
-
extra virgin olive oil plus extra to brush1 oz
-
salt plus extra to season1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
rosemary leaves only, plus extra to garnish1 sprig
-
potatoes peeled, cubed (1 in.)16 oz
-
water20 oz
-
broccoli florets12 oz
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
834 kcal /
3489 kJ
Eiweiß
49 g
Fett
61 g
Kohlenhydrate
25 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
33 g
Natrium
1148 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Smart Grilling with Thermomix® and MEATER®
10 Rezepte
USA
USA