Geräte und Zubehör
Roast Potatoes (Betty)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 portions
Zutaten
Roasted Potatoes
-
water22 oz
-
Yukon gold potatoes (approx. 3 lb, 2.5-3.5 oz ea.)48 oz
-
3 oz vegetable oilextra virgin olive oil3 oz
-
salt to taste1 tbsp
-
fresh rosemary2 sprigs
Parmesan Gremolata
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
garlic clove1
-
parsley leaves½ oz
-
lemon thin peel only, no white pith1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1362 mg
Eiweiß
8 g
Brennwert
1544 kJ /
369 kcal
Fett
17 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
46 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Avocado Tuna Salad
5 Min
Lemon Pasta
35 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 Min
Steamed Cubed Potatoes
40 Min
Steamed Broccoli
25 Min
Mushroom Fettuccini
40 Min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 Min
Shrimp Scampi
40 Min
Steamed Corn on the Cob
25 Min
Lemony Green Beans
20 Min
Steamed Fingerling Potatoes with Fresh Herbs and Garlic
50 Min
Shrimp in Garlic Sauce
25 Min