Geräte und Zubehör
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
Herb Butter
-
parsley leaves only3 sprigs
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
fresh sage leaves3 - 4
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
fresh chives in pieces (1 in.)10
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter softened8 oz
Vegetables and Steaks
-
fresh rosemary leaves only, plus extra to garnish1 - 2 sprigs
-
vegetable oil plus extra to brush1 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
potatoes peeled, cubed (1 in.)16 oz
-
water20 oz
-
broccoli florets12 oz
-
sirloin steaks (1½ in. thick)4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1148 mg
Eiweiß
49 g
Brennwert
3489 kJ /
834 kcal
Fett
61 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
33 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Artichoke Fettuccine Alfredo
Keine Bewertungen
Chicken Pesto Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Mushroom Fettuccini
40 Min
Vegan Orange Crescent Rolls
Keine Bewertungen
Steak au Poivre
20 Min
Beef Stroganoff
40 Min
Greek Style Pork Stew
1 Std.
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 Std. 20 Min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 Min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 Min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 Min
Asian Stir Fry with Noodles
1 Std. 5 Min