Grilled Steaks with Red Pepper Sauce

Grilled Steaks with Red Pepper Sauce

4.6 19 Bewertungen
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
6 portions

Zutaten

  • red bell peppers quartered, stem and seeds removed
    4
  • yellow onions sliced in rounds (¼ in.)
    2
  • garlic cloves
    2
  • olive oil to drizzle and rub
  • flank steaks
    32 oz
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
Red Pepper Sauce
  • olive oil
    4 oz
  • salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 461 mg
Eiweiß 35 g
Brennwert 1900 kJ / 454 kcal
Fett 32 g
Ballaststoffe 1 g
gesättigte Fettsäuren 7 g
Kohlenhydrate 7 g

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