Geräte und Zubehör
Preserved lemon and desert vegetable medfouna
Zubereitung 20 Min
Gesamt 5 Std. 50 Min
4 portions
Zutaten
-
preserved lemon rind only, no white pith, 2 cut into pieces6 pieces
-
coarse semolina2 tbsp
-
poppy seeds2 tbsp
-
coriander seeds2 tbsp
-
water250 g
-
milk80 g
-
sugar1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
wholemeal plain flour160 g
-
plain flour plus extra if needed300 g
-
salt plus an extra 1-2 pinches1 tsp
-
zucchini cut into pieces300 g
-
brown onion cut into eighths400 g
-
extra virgin olive oil plus an extra one tablespoon100 g
-
tomato cut into halves1
-
ricotta460 g
-
smoked paprika1 tbsp
-
fresh coriander leaves only6 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1220.9 mg
Eiweiß
31.2 g
Brennwert
4084.6 kJ /
972.5 kcal
Fett
46.9 g
Ballaststoffe
15.9 g
gesättigte Fettsäuren
12.1 g
Kohlenhydrate
98.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Shane Delia's Spice Journey
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Plum filled potato dumplings with vanilla sauce
2 Std. 10 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 Min
Citrus Cheesecake
2 Std. 45 Min
Curry lamb soup (TM5)
5 Std. 10 Min
Pear and burghul salad
40 Min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15 Min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 Min
Apricot macadamia biscuits
40 Min
Spiced coriander prawns
25 Min
Baked cherry crumble cheesecake
1 Std. 25 Min
Avocado sorbet (palate cleanser)
10 Min
Mango and turmeric sorbet
10 Min