Geräte und Zubehör
Curry pork sosaties
Zubereitung 20 Min
Gesamt 24 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
Apricot curry marinade
-
dried apricots120 g
-
water150 g
-
brown onions cut into quarters3
-
apple cider vinegar500 g
-
lemon zest only (4 cm strips), no white pith1
-
curry powder1 ½ tbsp
-
soft brown sugar30 g
-
salt1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ground cardamom1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
pork rashers (800 g maximum), cut into pieces (3 cm - see Tips)8
Pork sosaties
-
dried apricots (optional)
-
brown onion cut into quarters, segments separated1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
443.9 mg
Eiweiß
14.5 g
Brennwert
3431.4 kJ /
820.1 kcal
Fett
71.3 g
Ballaststoffe
4.3 g
gesättigte Fettsäuren
25.8 g
Kohlenhydrate
28.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 Min
LCHF chicken Kyivs (Skinnymixers)
40 Min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 Min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 Min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 Min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 Std. 5 Min
Pork fillet with mustard
35 Min
Chocolate ripple cheesecake towers
40 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Little lasagne cups
2 Std. 50 Min
Pork belly with spring onions
1 Std. 10 Min
Thai-style grilled pork skewers
7 Std. 25 Min