Geräte und Zubehör
Vegetarian quiche
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 55 Min
6 portions
Zutaten
Pastry
-
rolled oats45 g
-
hazelnuts60 g
-
sunflower seeds80 g
-
plain flour115 g
-
butter chilled and cut into pieces, plus extra for greasing100 g
-
egg1
-
cold water½ - 1 tsp
Filling
-
asparagus trimmed1 bunch
-
boiling water
-
vintage cheddar cheese cut into pieces60 g
-
leek trimmed and cut into thin slices1
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh baby spinach leaves40 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
eggs4
-
milk of choice60 g
-
pouring (whipping) cream60 g
-
raw baby beetroots (orange or red), trimmed and cut into thin slices3
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
19.1 g
Brennwert
2307.4 kJ /
549.4 kcal
Fett
41.5 g
Ballaststoffe
6.7 g
Kohlenhydrate
23.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wholefood child
88 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Hearty lentil chilli
50 Min
Savoury stuffed pumpkin
1 Std. 25 Min
Leek quiche
1 Std. 20 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 Std. 40 Min
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min
Harvest nut roast with gravy
1 Std. 30 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.