Geräte und Zubehör
Matcha and raspberry swirled custard tarts
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
Pastry case
-
macadamia oil plus extra for greasing1 tbsp
-
dried cranberries10 g
-
pitted dates80 g
-
pecans20 g
-
raw almonds180 g
Flavoured custards
-
freeze-dried raspberry powder (see Tips)1 ½ tbsp
-
boiling water2 tbsp
-
matcha powder (see Tips)1 ½ tsp
-
lemon juice2 tbsp
-
coconut milk400 g
-
pure maple syrup40 g
-
vanilla paste (see Tips)1 tsp
-
gluten free cornflour1 ½ tbsp
-
filtered water2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
8.6 g
Brennwert
1726.9 kJ /
411.2 kcal
Fett
32.8 g
Ballaststoffe
5.2 g
Kohlenhydrate
19.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plant to Plate
120 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Poppy seed and apple cake
2 Std. 10 Min
Coconut Butter
5 Min
Almond milk chocolate biscuits (Post-natal)
25 Std. 15 Min
Chocolate sourdough pudding
1 Std. 30 Min
Millet Cakes
1 Std. 5 Min
Peanut butter and cookie ice cream
13 Std. 15 Min
Besan ki burfi
5 Std. 5 Min
Thandi
5 Min
Breakfast sausages
1 Std. 5 Min
Banana tofu ice cream
10 Min
Vegan Turkish delight cheesecake
5 Std. 30 Min
Jam-filled sweet potato doughnuts
3 Std. 10 Min