Geräte und Zubehör
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
6 portions
Zutaten
Panzanella
-
bread cubed (1 in.)12 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt½ tsp
Dressing
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil2 ½ oz
-
white vinegar1 ½ oz
-
sugar1 pinch
-
Dijon mustard1 heaping tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Salad
-
8 oz dried sour cherriesfresh cherries pitted8 oz
-
arugula (approx. 8 oz)½ package
-
1 peach, hard, cut into pieces (½ in.)nectarine hard, cut into pieces (½ in.)1
-
Lebanese cucumber cut into pieces (½ in.)½
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
7 g
Brennwert
1452 kJ /
347 kcal
Fett
19 g
Ballaststoffe
3 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Hearty Salads
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
1 Std. 30 Min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 Min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1 Std. 10 Min
Rainbow Bowl
1 Std. 15 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 Min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 Min
Vegetarian Chili
50 Min