Geräte und Zubehör
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
toasted pine nuts30 g
-
garlic clove½
-
fresh basil leaves80 g
-
extra virgin olive oil130 g
-
fine sea salt3 tsp
-
potatoes diced (2 cm)250 g
-
water plus extra for cooking pasta1200 g
-
dried fusilli pasta400 g
-
green beans cut in pieces (3-4 cm)100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
15 g
Brennwert
2217 kJ /
530 kcal
Fett
29 g
Kohlenhydrate
56 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Creamy Pea Pasta
25 Min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 Std. 15 Min
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1 Std.
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 Min
Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
2 Std.
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30 Min
Green Bean Pizza
3 Std.
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 Std. 25 Min
Stuffed Tomatoes with Rice and Cashew & Basil Sauce
1 Std. 30 Min
Pasta and Chickpea Salad
25 Min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9 Std. 25 Min