Geräte und Zubehör
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
Zubereitung 15 Min
Gesamt 20 Min
6 portions
Zutaten
-
bacon lardons200 g
-
extra virgin olive oil80 g
-
dried cranberries100 g
-
pumpkin seeds60 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
lemon thin peelings of skin and 25 g juice1
-
red wine vinegarsherry vinegar20 g
-
runny honey40 g
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Brussels sprouts trimmed, halved if large500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
676.5 mg
Eiweiß
8 g
Brennwert
1615.7 kJ /
386.2 kcal
Fett
28.2 g
Ballaststoffe
4.6 g
gesättigte Fettsäuren
6.9 g
Kohlenhydrate
29.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Cranberry Sauce
1 Std.
Spiced Nuts with Cranberries
30 Min
Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
35 Min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
5-Second Traffic Light Salad
5 Min
Hot Artichoke Dip
30 Min
Pea and Mint Soup
20 Min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1 Std.
Beetroot Salad
10 Min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 Min
Berry Foam
10 Min
Curried Parsnip Soup
30 Min