Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Cauliflower Salad
- 400 g cauliflower, cut in florets (3 cm)
- 100 g red onions, quartered
- 100 g carrots, cut in pieces (3 cm)
- 40 g sun-dried tomatoes in oil, drained
Beef and Mushrooms
- 60 g olive oil
- 500 g sirloin steak, cut in pieces (3 cm)
- 2 pinches ground black pepper
- ½ tsp fine sea salt, plus 1 pinch
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 garlic clove
- 200 g fresh button mushrooms, quartered
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
oder 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 30 g water
- 10 g cornflour
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 2084 kJ / 501 kcal
- Eiweiß
- 34 g
- Kohlenhydrate
- 16 g
- Fett
- 33 g
- gesättigte Fettsäuren
- 10 g
- Natrium
- 1376 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Chicken and Warm Potato Salad
55min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 Std. 5 Min
Beef Stroganoff
1h
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min
Stir-Fried Beef with Caponata
45min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 Std. 10 Min