Geräte und Zubehör
Devilled Chicken with Coleslaw
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
4 portions
Zutaten
Chicken
-
chicken thighs and drumsticks, skin on1000 g
-
olive oil30 g
-
tomato ketchup100 g
-
Worcestershire sauce1 Tbsp
-
English mustard powder2 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
fine sea salt1 pinch
Coleslaw
-
onion25 g
-
carrots cut in pieces50 g
-
cabbage red or white or a mixture of both, cut in pieces300 g
-
mayonnaise50 g
-
lemon juice1 tsp
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
817.8 mg
Eiweiß
48.2 g
Brennwert
3154 kJ /
753.8 kcal
Fett
55.4 g
Ballaststoffe
2.6 g
gesättigte Fettsäuren
13.2 g
Kohlenhydrate
14.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chicken
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Low Carb Lasagne
1 Std. 30 Min
Low Carb Breakfast Frittata
40 Min
Lighter Burgers with Sweet Potato Wedges
1 Std. 40 Min
Sticky Sesame Chicken
40 Min
Hawaiian Salad with Honey and Lime Dressing
15 Min
Crispy Fish Sandwiches with Honey Lime Slaw
40 Min
Halloumi Salad
20 Min
Curry Noodles with Pork
45 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 Min
Chicken and Warm Potato Salad
55 Min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1 Std. 20 Min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min