Roast Chicken with Vegetables
TM6 TM5 TM31

Roast Chicken with Vegetables

4.5 ( 12 Bewertungen )

Zutaten

  • 50 g onion quartered
  • 2 tsp ground smoked paprika
  • 1 tsp ground cayenne pepper
  • 2 tsp dried oregano
  • 2 tsp dried thyme
  • 1 tsp dried rosemary
  • 2 tsp fine sea salt
  • 1 tsp ground black pepper
  • 50 g olive oil plus 2 Tbsp for drizzling
  • 25 g apple cider vinegar
  • 100 g white wine
  • 1500 - 2000 g uncooked, whole chicken
  • 250 g sweet potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)
  • 250 g shallots sliced (1 cm)
  • 250 g potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)
  • 250 g carrots peeled, cut in pieces (3 cm)
  • 500 g water
  • 2 tsp dried herbes de Provence

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
881.1 kcal / 3686.7 kJ
Eiweiß
57.6 g
Fett
57.2 g
Kohlenhydrate
29.6 g
Ballaststoffe
5.8 g
gesättigte Fettsäuren
14.4 g
Natrium
1044.6 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte